Links

Traplift

Traplift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een traplift. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen zoals trapliften. Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.


Durlet zetels

De collectie lederen banken en stoffen fauteuils van Durlet is breed. Ze gaat van klassieke ontwerpen, over heruitgaves van ontwerpen uit ons rijke verleden, tot absoluut vernieuwende designs.
De grootste gemene deler, de zoektocht naar perfecte proporties, absoluut zitcomfort en een afwerking met vakmanschap. Typisch Durlet is dat deze collectie enorm veel mogelijkheden biedt naar personalisatie. 2 factoren staan hierbij centraal: uw ideale zitpositie en uw specifieke smaak en behoeftes. Gemaakt door echte vakmensen in een atelier, volledig op maat. We zijn er trots op dat wij onze collectie design zitbanken kunnen aanpassen naar uw wensen, en niet omgekeerd.